De Huwelijksdag van Erwin en Eva – Een Dag Vol Humor en Liefde

Huwelijksreportage Erwin en Eva door Fotografie Schnabel

Pre-Weddingshoot na het Intakegesprek

Erwin en Eva hebben me begin dit jaar gecontacteerd nadat Eva me had gevonden via Facebook. Een kennismakingsgesprek volgde na enkele emails, waarin ik luisterde naar hun wensen en ik mijn manier van werken uitlegde.

Met de pre-weddingshoot, dat in hun gekozen pakket zat, hadden Erwin en Eva wat pech… Het weer bleef maar slecht en er werd geen geschikt moment gevonden. Tijdens een drogere, maar winderige dag kon de shoot toch plaatsvinden en gaf hen de kans om alvast wat camera-ervaring en mijn manier van werken te ontdekken. De liefde tussen hen was te zien, wat resulteerde in spontane, lachende en vooral liefdevolle foto’s. Dit was niet alleen een voorproefje van wat komen ging, maar ook een mooie gelegenheid om hun unieke band vast te leggen.

Pre-weddingshoot te Ruisbroek, Puurs van Erwin en Eva door Fotografie Schnabel

De locaties werden zo gekozen dat zowel Erwin’s vrachtwagen, als Eva’s werkzetel (Lambrechts) in beeld te brengen

Make-up en Haar bij Beautycenter te Bornem

Makeup en haar bij Beautycenter te Bornem. door Fotografie Schnabel

15 juni was dan de huwelijksdag zelf, die begon met enkele tegenslagjes. Maar bij het Beautycenter te Bornem werd er terug een glimlach op Eva’s gezicht getoverd. Terwijl ze haar haar liet stylen en haar make-up perfect werd aangebracht, verdwenen de zorgen waarmee ze wakker werd als sneeuw voor de zon.

Aankleden Thuis en First Look

Eenmaal thuis aangekomen, was het tijd voor het aankleden. Eva ging samen met haar beste vriendin naar de slaapkamer om haar kleed aan te trekken. Ze straalde in haar prachtige jurk, en toen ze beneden kwam was Erwin sprakeloos. Toen Erwin Eva voor het eerst zag, viel hij bijna om van verbazing. Na Eva, was het de beurt aan Erwin om zich om te kleden in zijn scherp gesneden pak, waarvan Eva ook even sprakeloos werd.

Met de Vrachtwagen naar het Gemeentehuis van Puurs voor de Ceremonie

In ware Erwin en Eva stijl, besloten ze niet in een klassieke auto te rijden, maar in Erwin’s versierde vrachtwagen naar het gemeentehuis van Puurs te gaan.

De Ceremonie

De ceremonie zelf was doordrenkt van humor en emotie. De ambtenaar van de burgerlijke stand, duidelijk bekend met de stijl van het koppel, wist de plechtigheid zowel serieus als luchtig te houden. “We geven zo’n mooie kaart af. We zijn er echt fier op. Zo fier dat ik altijd om de fotograaf naar een foto vraag.” En zo stond hij ineens mee op de foto’s, wat voor een onverwacht komisch moment zorgde. De zaal barstte in lachen uit, gevolgd door een hartverwarmend applaus toen ze elkaar het ja-woord gaven.

Een Kleine Receptie in ‘Glorie’ te Puurs

Na de ceremonie was er een intieme receptie in Glorie te Puurs. Hier werd gedronken op het geluk van het koppel.

Fotomoment aan het Fort van Liezele

Het fotomoment aan het Fort van Liezele was een mooie mix van romantiek en speelsheid. Eva en Erwin wisten de fotografen aan het lachen te krijgen met hun spontane poses en gekke bekken. Het landschap, de parking, want ook de vrachtwagen kreeg zijn fotomomentje.

Feest in het Dorpshuis Vrededaal

Het feest in het Dorpshuis Vrededaal was het perfecte sluitstuk van deze bijzondere dag. Met een bbq- en dessertbuffet dat zelfs de meest kieskeurige eters tevreden stelde en een DJ die de dansvloer de hele avond vol hield, was de sfeer elektrisch.

De huwelijksdag van Erwin en Eva was een perfecte afspiegeling van hun relatie: gevuld met liefde, gelach en onvergetelijke momenten. Het was een dag die niet alleen hen, maar ook hun familie en vrienden nog lang zal bijblijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *