KMO Contactavond bij Van Mossel Ford te Wilrijk

KMO Contactavond voor de Rupelstreek en Zuidrand bij Van Mossel Ford te Wilrijk

Woensdagavond 29 mei 2024 verzamelden ondernemers uit de provincie Antwerpen en Rupelstreek zich bij Van Mossel Ford te Wilrijk voor de KMO Contactavond, een evenement georganiseerd door Unizo sectie Zuid, Unizo Aartselaar en Van Mossel groep België. Deze avond beloofde een perfecte mix van netwerken, inspiratie en innovatie, en stelde niet teleur.

“Erst kommt das Fressen und dann die Moral”

Een hartelijke ontvangst aan het onthaal door Unizo Aartselaar en een aangename geur van Begeuren, het bedrijf van Anne die voor geurmarketing zorgt, begon het evenement op smakelijke wijze. Geïnspireerd door een citaat van Bertolt Brecht: “Erst kommt das Fressen und dann die Moral.” De gasten werden getrakteerd op een voortreffelijke catering. De geur van heerlijke gerechten vulde de showroom en zorgde meteen voor een ontspannen en gezellige sfeer. Dit eerste uur bood de perfecte gelegenheid om oude bekenden te begroeten en nieuwe contacten te leggen, terwijl iedereen genoot van de culinaire hoogstandjes.

Dynamisch Netwerken

Na de culinaire verwennerij begon het gestructureerde netwerkmoment. Onder leiding van de gastheer kregen alle aanwezigen 45 seconden om zichzelf en hun bedrijf voor te stellen aan hun tafelgenoten. Dit dynamische introductieproces werd drie keer herhaald, waarbij iedereen na elke ronde van tafel wisselde. Dit doorschuifsysteem zorgde ervoor dat iedereen de kans kreeg om met een brede waaier aan ondernemers kennis te maken, nieuwe connecties te leggen en potentiële samenwerkingsverbanden te verkennen.

Inspirerende Keynote door Koen Claesen

keynote van Koen Claesen, CEO van Van Mossel Automotive Group België en Luxemburg
Koen Claesen, CEO van Van Mossel Automotive Group België en Luxemburg

Het netwerkuurtje werd gevolgd door een inspirerende keynote van Koen Claesen, CEO van Van Mossel Automotive Group België en Luxemburg. Koen nam de aanwezigen mee op een reis door de geschiedenis en toekomst van Van Mossel. Hij deelde zijn visie op de toekomst van de automobielsector en benadrukte de rol van innovatie en duurzaamheid, maar ook zijn bezorgdheid tot het opkomende 2ehands aanbod van elektrische wagens. Zijn verhaal resoneerde sterk bij het publiek en gaf stof tot nadenken over hoe bedrijven en de politiek zich kunnen aanpassen aan de snel veranderende markt.

Onthulling van de nieuwe Ford Explorer

Onthulling Ford Explorer

Na de inspirerende woorden van Koen, was het tijd voor een hoogtepunt van de avond: de onthulling van de nieuwe Full Electric SUV, de Ford Explorer. Onder luid applaus werd het voertuig onthuld. De aanwezigen kregen de kans om de nieuwe SUV van dichtbij te bekijken en te bewonderen. De Ford Explorer wekte alvast enige interesse onder de aanwezige ondernemers.

Presentatie van Advocatenkantoor Baakn en Chocorette

Steven Geerts van advocatenkantoor Baakn
Steven Geerts van advocatenkantoor Baakn

Unizo Aartselaar stelde ook hun nieuwe partner voor: Advocatenkantoor Baakn. Steven Geerts stelde zich voor en vertelde dat dit advocatenkantoor met 40 jaar ervaring en gevestigd is in Antwerpen en Bornem, persoonlijk maatwerk biedt gericht op juridisch comfort en  ontzorging voor zowel ondernemingen als particulieren. Vervolgens werd Yanne De Decker van Chocorette in de schijnwerpers gezet. Zij ontving het prestigieuze label van Handmade in Belgium, een erkenning voor haar ambachtelijke chocoladecreaties die met passie en vakmanschap worden gemaakt.

Yanne De Decker van Chocorette na het ontvangen van het HIB-label
Yanne De Decker van Chocorette

Afsluiting met IJsjes en Netwerken

De avond werd op een zoete noot afgesloten. De aanwezigen konden tot 23u genieten van heerlijke ijsjes terwijl ze verder netwerkten met mede-ondernemers. De ontspannen sfeer en de heerlijke traktatie vormden de perfecte afsluiting van een geslaagde avond vol waardevolle ontmoetingen en inspirerende inzichten.

De KMO Contactavond bij Van Mossel Ford te Wilrijk was zonder twijfel een groot succes. Dankzij de uitstekende organisatie door Unizo sectie Zuid, Unizo Aartselaar en Van Mossel groep België, gingen de aanwezigen naar huis met nieuwe connecties, frisse ideeën en een glimlach op hun gezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *