Mijn hoogtepunt van 2023: het UNIZO Topseminar

Kathleen Cools - "De Hybride Verkoper"
 1. Youssef Kobo – “A Seat at the Table”
  Youssef Kobo nam het publiek mee op zijn reis en benadrukte het belang van diversiteit en inclusie in het bedrijfsleven.
 2. Karen Dendas – “YOLOpreneur”
  Karen Dendas sprak over het ondernemerschap met de YOLO-mentaliteit – het nemen van risico’s en genieten van het avontuur van ondernemen.
 3. Sarah Parent – “Not Your Average CLIMATE Activist”
  Sarah Parent kwam met een boeiende discussie over klimaatactivisme en hoe ondernemers een rol kunnen spelen in duurzaamheid en milieu.
 4. Ianka Fleerackers – “Own Your Story”
  Ianka Fleerackers bracht een boeiende uiteenzetting over de eigendom van ons eigen verhaal. Haar woorden zetten de toon om een blik op jezelf en onderneming te werpen voor zelfontdekking en empowerment.
 5. Peter Decuypere – “Succes in 7 Mislukkingen”
  Peter Decuypere deelde zijn reis van succes door zeven mislukkingen. Zijn verhaal benadrukte het belang van veerkracht en het omarmen van mislukkingen als essentiële stappen op weg naar succes.
 6. Kathleen Cools – “De Hybride Verkoper”
  Kathleen Cools bracht inzicht in de wereld van hybride verkopen en hoe ondernemers zich moeten aanpassen aan een steeds veranderend zakelijk landschap.
 7. Herman Daems – “Geheimen in de Bestuurderskamer”
  Herman Daems onthulde enkele van de geheimen die zich afspelen in de bestuurderskamer en gaf een kijkje achter de schermen van bedrijfsbesluitvorming.
 8. Joachim De Vos – “Why Innovation Fails”
  Joachim De Vos analyseerde waarom innovatie soms faalt en benadrukte de noodzaak van een innovatiecultuur in elk bedrijf.
 9. Thomas Van Eeckhout – “De Gouden Tip van Ownership”
  Thomas Van Eeckhout deelde zijn gouden tip over eigenaarschap en hoe dit de sleutel kan zijn tot het bouwen van succesvolle bedrijven.
 10. Steven Van Belleghem – “De Ruwe Diamant”
  Steven Van Belleghem onthulde inzichten over het herkennen en ontwikkelen van ruwe diamanten naar de stralenden diamanten in het bedrijfsleven door met concrete tips een sterke klantencultuur uit te bouwen.
[contact-form-7 id=”bbb0254″ title=”evenementen”]
Logo UNIZO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *